Κεφάλια πολιτικών στις σειρές Game of Thrones & The Bible

Φαίνεται ότι οι δημιουργοί σειρών όπως το Game of Thrones και το The Bible πάνε γυρεύοντας (ίσως για ακροαματικότητα), με το να εμφανίζουν μέσα σε σκηνές πρόσωπα πολιτικών της Αμερικής. Και βεβαίως όταν μιλάμε για πρόσωπα, δεν μιλάμε για όποιους κι όποιους, αλλά για τον τέως και τον νυν πλανητάρχη. Ναι καλά διαβάσατε. Μέσα στις δύο προαναφερόμενες σειρές υπάρχουν τα πρόσωπα του George W. Bush Jr. και του Barrack Obama.

O George, ο τέως πλανητάρχης εθεάθη πέρυσι στην επιτυχημένη σειρά της HBO. Βασικά για να είμαστε πιο ακριβείς, εθεάθη το κεφαλάκι του. Πάνω σε ένα πάσσαλο! Η χαρά των δημοκρατικών! Βεβαίως οι παραγωγοί της σειράς αναγκάστηκαν, για να μην προκαλέσουν πρόβλημα να σταματήσουν την παραγωγή και τη διάθεση του dvd της σειράς, με σκοπό να αλλάξουν το κεφάλι του εν λόγω κυρίου.

Απ’την άλλη, ο τωρινός πρόεδρος της Αμερικής δεν μπορεί να πάρει ανάσα από τις μπίζνες. Τώρα εθεάθη λέει σε μια σειρά του History Channel, ονόματι The Bible, που ναι ασχολείται με την Βίβλο, …και που το κακό θα μου πείτε! ..Ε, βασικά το κακό είναι ότι ο ρόλος που αποδόθηκε στον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ, είναι του διαβόλου!!

Παρακάτω παραθέτω τις φωτογραφίες των δύο από την εκάστοτε σειρά, για να δείτε και μόνοι σας και να αποφανθείτε περί ομοιοτήτων ή απλής φαντασίας του κοινού…

Γιώργος Λογοθέτης

BUSH
GAME OF THRONES >> ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ BUSH
OBAMA
THE BIBLE >> OBAMA O ΔΙΑΒΟΛΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

Δώσε μας feedback

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s