36η Γιορτή Βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως

Από 24 Μαΐου και έως τις 9 Ιουνίου θα διαρκέσει στο Πεδίον του Άρεως η 36η Γιορτή Βιβλίου που διοργανώνουν για δεύτερη φορά από κοινού ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής. Στη Γιορτή Βιβλίου θα έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας, εκθέσεις φωτογραφίας και φωτορεπορτάζ, σεμινάρια γραφής με διαγωνισμό διηγήματος, ειδικές εκδηλώσεις για παιδιά, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικό αφιέρωμα με θέμα «Βιβλία που έγιναν ταινίες».

«Με διάβασες; Χάρισέ με! Χαρίστε ένα βιβλίο, σώστε μια βιβλιοθήκη» είναι το κοινωνικό μήνυμα της φετινής έκθεσης, ενώ σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η συγκέντρωση βιβλίων για τη δημιουργία βιβλιοθήκης στη Φολέγανδρο, η ενίσχυση της βιβλιοθήκης των Γυναικείων Φυλακών Θήβας και η ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Τμήματος Νέων της Κεντρικής Φυλακής Γυναικών Κορυδαλλού. Να σημειωθεί πως πέρυσι μέσα από την αντίστοιχη πρωτοβουλία είχαν συγκεντρωθεί 17.968 βιβλία, από τα οποία τα 3.500 προσφέρθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής.

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Πέμπτη: 6:00 μ.μ.–10:00 μ.μ., Παρασκευή έως Σάββατο: 6:00 μ.μ.–10:30 μ.μ. και Κυριακή: 11:00 π.μ. – 2:30 μ.μ. & 6:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ..

Πηγή: http://blogs.sch.gr/

Δώσε μας feedback

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s