Ο Τοίχος των επιθυμιών

Λονδίνο, τοίχος εγκαταλελειμμένου κτιρίου 

Ο κόσμος των ανθρώπων φαίνεται περίεργος, παράξενος πολλές φορές μάλιστα παράλογος.  Μια ζωή δεν αρκεί για να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα και οι επιθυμίες που έχει κανείς. Άλλοι προσπαθούν περισσότερο , άλλοι λιγότερο, ενώ άλλοι απλά περιμένουν υπομονετικά και μελαγχολικά για το πότε θα γυρίσει ο … τροχός. Αισιόδοξες και απαισιόδοξες ματιές, δυνατά και αδιάφορα συναισθήματα, φαντασία και ρουτίνα.

Βήματα αργά, σταθερά ή και βιαστικά, εξαρτάται από το ρολόι. Αυτό πλέον ορίζει κάθε μας στιγμή. Ο χρόνος περνάει γρήγορα για τον άνθρωπο και το ρολόι του ή και αργά καμιά φορά, εξαρτάται από την διάθεση.  Αυτή ορίζει τις σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας . Άγνωστοι μεταξύ γνωστών και αγνώστων. Φιγούρες που απλά προχωρούν, σταματούν μόνο για να κοιτάξουν αυτό που θα τους τραβήξει την προσοχή. Σκιές μέσα σε σύγχρονες μεγαλουπόλεις. Σύγχρονοι άνθρωποι κάτω από τον γκρίζο αστικό ουρανό.

Τι θα γινόταν αν κάποιος τους έδινε μια κιμωλία στο χέρι και τους πρότεινε να γράψουν σε ένα τοίχο ενός εγκαταλελειμμένου κτηρίου, σαν αυτούς που προσπερνούν καθημερινά στην πορεία τους .την μεγαλύτερη τους επιθυμία που θα ήθελαν να πραγματοποιηθεί (ή να πραγματοποιήσουν) πριν φύγουν από τον κόσμο αυτό;

editor: Μαρία Ξυπολοπούλου

 

Δώσε μας feedback

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s