Εσύ, πόσο fake ήσουν σήμερα;

86a317db4d09de5dd64182e6c740f04e

Υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι είναι δημιουργικοί αλλά αντί να δημιουργήσουν κάτι από την αρχή, το στηρίζουν πάνω στη δική σου ιδέα, αλλά στον κόσμο λένε ότι όλα έσκασαν ένα βράδυ που βρεχε και είχαν λιγούρα για γαλακτομπούρεκο.

Υπάρχουν άνθρωποι που πλημμυρίζουν από υπερηφάνεια για τα δεκάδες μεταπτυχιακά τους, την στιγμή που δεν ξέρουν καν να γράφουν σωστά και βάζουν άλλους να τους διορθώνουν τα κείμενα τους. Κάποια μέρα θα σε δούμε και στο Harvard.

Υπάρχουν άνθρωποι που προκειμένου να θρέψουν τον εγωκεντρισμό τους μπορούν έτσι απλά να μεταπηδούν από φίλο σε φίλο ανάλογα με την χρησιμότητα του καθένα κάθε φορά, μονάδα σύγκρισης «πόσο βολικός μου είσαι».

Υπάρχουν άνθρωποι που στήνουν μια ολόκληρη εικόνα πλάνης γύρω τους, κοροϊδεύουν τους άλλους μα ακόμη περισσότερο τον εαυτό τους.

Υπάρχουν άνθρωποι που δίχως εργασιακή εμπειρία χρεώνουν άτομα για δήθεν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης και με τα έσοδα πάνε να δούνε τον Ρουβά αλλά στους άλλους το παίζουν punk και κατά βάθος περνάνε τα βράδια ακούγοντας Britney.

Όλα αυτά για εσένα, τον πειρατή του γλυκού νερού, τον επαναστάτη του καναπέ, εσένα που για κάθε σου βήμα πρέπει πρώτα να ρωτήσεις τη μαμά. Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις γιατί δίχως εσένα δεν θα ξέραμε τι είναι φτηνό.

Το κείμενο είναι μια ευγενική χορηγία του συλλόγου Προστασίας Μαλακοειδών και άλλων ειδών προς έξαρση.

Εις υγείαν.

img-thing

Δώσε μας feedback

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s