Μία κασέτα για τα 00’s

Κασέτα 8:2000’s,αδερφέ!

Είναι πραγματικά απίστευτο το ότι ακούγαμε το 2000 το “Come,come my lady you’re my butterfly sugar baby”. Γιατί δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως θυμάμαι πως το χορεύαμε σε κάθε πάρτυ. Του δημοτικού. Στα οκτώ μας. Μες στην παρακάτω λίστα υπάρχουν κάποια από τα κομμάτια που έπαιζαν αρκετά ή και συνεχώς τότε, όπως το Blackfield που ο ροκ σταθμός που άκουγα τότε, όταν ήμουν νεαρά, είχε καταφέρει να με κάνει να διαισθάνομαι το πότε θα παίξει. Κάθε δυο ώρες, δηλαδή, τελικά δεν είχα το συγκλονιστικό χάρισμα που νόμιζα.

ΑΚΟΥ ΕΔΩ.

Στην κασέτα που θα ακούσεις δεν στάθηκα στην αισθητική σε όλα τα κομμάτια, ακούς, ελίτ;

Αν και είναι Mtv-ιες μερικά, απενοχοποιήσου, που να πάρει, και αποδέξου ότι-έστω σε ένα κομμάτι-το νιώθεις το κύμα της αναβίωσης των μέχρι και δεκαπέντε χρόνων πίσω! Εκτός αυτού δεν μπορούσα να αντισταθώ στην Avril, την είχα και σε αφίσα. Βέβαια, πιο σαφής και σταθερή είναι η Καιτούλα η Γαρμπή και όχι η Avril που μας το ‘παιζε skate και επανάσταση και τώρα φοράει ροζ. Αλλά δεν θα επεκταθώ.

Ο γνώμονας επιλογής είναι κομμάτια που θυμήθηκα, καθώς και κάποια που τυγχάνει να έχω σημειώσει σε τότε ημερολόγια. Γιατί οι ψυχαναγκαστικοί με τις λίστες φαίνονται.

Και να ‘ξέρες πόσα ακόμα κομμάτια θα έπρεπε να βρίσκονται σε αυτή την αξιομνημόνευτη κασέτα. Και όξω οι ηθικολόγοι ελιτιστές, εδώ κάνουμε δημοσιογραφική έρευνα. Και χαμογελάμε πονηρά. Καλή ακρόαση, αγάπη στα έτη 2000-2009.

Χριστιάννα Μοσχοχωρίτη

Δώσε μας feedback

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s