Κασέτα 16: Νύχτα στη θάλασσα

8984013

Της είπε πως είναι ένα μείγμα αλατιού, ζεστού αέρα και χαμογελαστών φακίδων, σε συνδυασμό με φεγγαρόσκονη στα μαλλιά. Του είπε πως είναι άμμος, νυχτολούλουδο και νερό που δροσίζει.

Περπατούσαν, κολυμπούσαν, έκαναν σερφ στη Χαβάη και έτρωγαν φρούτα με κόκκους άμμου πάνω τους. Μάζευαν χρωματιστές πέτρες, όμως το βράδυ τις ελευθέρωναν και πάλι στην παραλία ώστε να μην κλέψουν ομορφιά, αλλά μόνο να την δουν. Ενώθηκε ζάχαρη με μέλι για να σώσουν πολλούς από υπογλυκαιμία θολούρας, μυστηρίου και έρωτα. Τους έσωσαν, όντως. Διότι, για να σωθούν, ήταν αρκετό, ο x και η y να μπερδέψουν τα σώματά τους και η αγαπόσκονη να μεταφερθεί. Πρέπει να μπορεί να μεταφέρεται και αυτή η σκόνη, όχι μόνο η άλλη, που σε κάνει να φτερνίζεσαι, βλέπεις. Το καλύτερο ήταν όταν ο x έβρισκε καμιά τρίχα στα ρούχα του αλλά δεν μπορούσε να ξεχωρίσει αν ήταν δική του ή δική της αφού, πλέον, η Σελήνη επιδρούσε καταλυτικά και στους δυο. Ο Ήλιος, από την άλλη, τους είχε δώσει το χάλκινο της τεκίλας και της δύσης του.

Του έδωσε υδρατμούς και της έδωσε μπύρα.

1654268_10202524586691478_587061101_n

ΤΕΛΟΣ

Υ.Γ:H κασέτα περπατάει χέρι-χέρι με το παραπάνω θαλασσινό μπουκαλάκι. Αν ήταν άνθρωποι θα είχαν πολλά να πουν και να κάνουν.

Καλή ακρόαση και πολλή αγάπη.

Χριστιάννα Μοσχοχωρίτη

Δώσε μας feedback

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s