Πρεμιέρα για τη νέα ταινία  του Γιάννη Φάγκρα «Forget Me Not»

Η νέα ταινία  του Γιάννη Φάγκρα (“Πες στη μορφίνη ακόμα την ψάχνω”, 2001, Βραβείο ΠΕΕΚ Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης) από τις 29 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους.

TbssOZi9chM4mCiVl7R0REyKUgw1WPXBU_swz8h8RCk,06a3CxwsEOVvKOHe8vlrd9rHBtuol9ojwHKEunGRljs,8kqCBGa2u2mBURyI7_N4QdyerRBU8dWfssSXKHJnlOM

Στις παγωμένες θάλασσες της Αλάσκας το ταξίδι του “Forget Me Not” μας φέρνει πιο κοντά στη ζωή, την αγάπη και τα όριά μας.

Ο Άλεξ δουλεύει σε μπαρ στη Νέα Ορλεάνη. Τα συναισθήματά του είναι μουδιασμένα από τις καταχρήσεις. Μια πρόταση τον καλεί στο Βορρά και τον φέρνει στην Αλάσκα για να καταδυθεί σε ένα βυθισμένο αεροπλάνο κοντά στα νησιά Διομήδης, στα σύνορα Αμερικής – Ρωσίας. Η ευκαιρία να βγάλει πολλά χρήματα και να μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα τον ξυπνάει από το λήθαργο.

LuBZTtYKOzvwzdmJhTrH0a5lc1eV_85mMAiyX2rvlhg,GJRs2qVn-8GKK7IDDELrj8s8MVBkDO_FmJltep00-rc,Qp-5sJZctlr5sZcQrPJE5S3tU-4tvnDzqovgSV8Hf04,8IxQb4aAr29BBccpaBmwRUZ-b_7QAuhceP4k0hlzI4w,FCsdHoVB3PX3PVITuvPO7t74zdgxsEffMipYfWRi3sI

Στην Ελλάδα τον περιμένει η Δάφνη, η οποία όταν τον εντοπίζει αποφασίζει να πάει να τον συναντήσει. Ξέρει ότι αν και τους χωρίζουν αρκετά την αγαπάει ακόμα.

Το “Forget Me Not” είναι road movie στις θάλασσες της Αλάσκας, από το Βόρειο Ειρηνικό έως τον Βερίγγειο Πορθμό. Είναι ακόμα η αποτύπωση της μοναξιάς σε μια άγρια γη και η δύναμη της αγάπης που μπορεί να φτάσει στην άλλη άκρη του κόσμου.

JxVA2LG7C2UcVk9hb7V7MSumaUuWERgRm-2q_xzegm8,RfQ86gKue1udMiD9U4YO1yGk9NhWrm7UMPI-nTg1Yo8,61rNumJssTSsGHHPYbfAjsdUPJRdCZaNFRNRQj332L0,pUs-QBP6GpWGDaQioCTUjGnsrj2bpAruXqOPlBq1TtI,Bf_gjAoXYmfzMZM70acnRKvwPnsBuYAJIeTMP52p13Y

Η ταινία του Γιάννη Φάγκρα , που η περιπέτειά της κράτησε δέκα χρόνια, αποκαλύπτει έναν κόσμο μυθικών διαστάσεων. Ο ουρανός και η θάλασσα είναι τα όρια. Κάτω από τις παγωμένες επιφάνειες το αίμα βράζει. Όλα είναι δυνατά αρκεί να έχουμε πίστη. Το “Forget Me Not” είναι μια ειδική συνθήκη όπου ο χρόνος αλλάζει μορφή. Τα δευτερόλεπτα μετρούν διαφορετικά. Άλλοτε βασανιστικά και άλλοτε λυτρωτικά μας φέρνουν πιο κοντά στο πραγματικό νόημα της ζωής. Που δεν είναι άλλο από το ταξίδι.

Επίσημη σελίδα Facebook

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Φάγκρας

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Αλίκη Δανέζη – Κνούτσεν, Ηλίας Μωραΐτης, Θορ Γκούκερ, Μάικλ Χίλερ, Ματ Τούνσεθ, Μπρία Χόμπγκουντ, Αλτινάι Μπουρίνα

Παραγωγή: Ντοκ ΕΠΕ, Γιάννης Φάγκρας, ΕΚΚ

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Παναγιώτης Σαλαπάτας

Μοντάζ: Τσακ Φλάναγκαν

Ήχος: Λέανδρος Ντούνης

Σχεδιασμός Ήχου: Πάνος Τζελέκης, Γιάννης Σκανδάμης

Μουσική: Άκης Καπράνος

Δώσε μας feedback

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s